Tuesday, June 7, 2011

Super Junior M - Blue Tomorrow


To mix with the mood, please play the Mixpod on the right of this page. :)

Kali ini gue mau ngepost tentang lagu Super Junior M yang lagi gue suka nyanyiin banget. Judulnya Blue Tomorrow. Gatau kenapa pas dengerin lagunya pertama kali tuh nadanya enak banget di denger dan gue pun ngeprint liriknya biar suatu saat gue lagi pengen nyanyiin bisa lgsg gue nyanyiin.


Dan hari ini gue baru aja nyari arti dari lirik lagu Blue Tomorrow soalnya kata temen gue itu lagu galau. Emang berasa sih kalo itu lagu galau dari liriknya tapi gue tetep penasaran sama arti liriknya. Gue cari dan ternyata emang liriknya dalem.


Buat gue, lirik yang paling berasa banget itu yang artinya when it’s tomorrow, you will leave my side atau kalo dinyanyiin pake bahasa Mandarinnya tuh dao le ming tian ni jiu li kai wo shen bian. Dan pas di saat Reff pertama, yang nyanyi part itu Hankyung. Gue ngerasa pas part itu nada suaranya dia pas banget untuk lagu itu, gatau juga gue kenapa. Well, gue tau suaranya Hankyung mungkin ngga sebagus suaranya para member Super Junior KRY yang emang pada dasarnya suaranya udah pada bagus-bagus, tapi setiap ngedenger part Hankyung nyanyi di lagu ini, gue jadi suka ngerasa terhanyut sendiri sama lagunya padahal gue sama sekali ngga ngerti arti lagunya yang notabene pake bahasa Mandarin. Di MV nya pun jg gitu. Pas part yg Hankyung nyanyiin, dia kayak nangis gitu.


ARGHHHHHHHH.

Dan itu makin ngebuat gue kangen sama Gege~


(Translation of Super Junior M - Blue Tomorrow)

When it’s tomorrow, we agree not to meet again
Sitting in the shop at the end of the road, I ordered a cup of missing (you)
When it’s tomorrow, we can only let love pass by
Before daybreak, two persons’ smiling faces become a yellowed photograph
Around me (Loneliness is spreading)
Vision (is being blurred by tears)
I left “I love you” at the bottom of my heart and put them on the tip of my lips
*Chorus
When it’s tomorrow, you will leave my side
When it’s tomorrow, I will wish upon a shooting star alone
Just like the ending of a movie
Our ending fulfilled the prediction of tears
Broken promises all over the ground, the yesterday that cannot be pieced together again
But I still look forward to the appearance of a miracle, oh no
Your shadow is drifting further and further away.
Love is still lingering in my room
Before the memory becomes real, in a moment
It felt like you were in front of my eyes
Around me ([H]loneliness is spreading)
This vision (is being blurred by tears)
A sentence “I love you”, I left it deep in the bottom of my heart and put it on the tip of my lips
*
When it’s tomorrow, you will leave my side
When it’s tomorrow, I will wish upon a shooting star alone
Just like the ending of a movie
Our ending fulfilled the prediction of tears
Broken promises all over the ground, the yesterday that cannot be pieced together again
But I still look forward to the appearance of a miracle, oh no
Your shadow is drifting further and further away.
Without you, love starts to hibernate
Loneliness will occupy every day
I stand under the streetlight, on the side of the cold street
That place where we once embraced
Is the roof under which we once seek shelter from the rain together, oh
*
When it’s tomorrow, you will leave my side
When it’s tomorrow, I will wish upon a shooting star alone
Just like the ending of a movie
Our ending fulfilled the prediction of tears
Broken promises all over the ground, the yesterday that cannot be pieced together again
But I keep looking forward to the appearance of a miracle, oh no
I still reminisce the past when we were in love
I’m still waiting for you to come back to my side
Tears are falling on the side of my cold pillow
I hit pause on time until you appear again
I cannot stand each of the days without you, oh no
I love you, it will not change
I’ll be loving you till eternity


~ Lyrics Credit: soompi.com & sjfantasy.wordpress.com




And I'll give you some photos of Hankyung oppa~~ XD




fyi, di MV Super Girl Hankyung nya keren parah o.o tadinya dia jadi kayak cowok nerd gitu terus dia bertransformasi (?) jadi cowok superduperganteng AAAAAA *melting*

Dan gue baru tau satu hal.

Cowok berhidung mancung ternyata menggoda iman juga.

XO,
Prita.

2 comments:

  1. Makasih bgt ya mbak prita tri wulandari untuk post translation lirik lagu blue tomorrow...berguna bgt bwt kami para elf...sama makasih bwt foto hankyung oppax..(Hankyung oppa, you're so handsome...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah aku di panggil Mbak ._. sama-sama yaaaa :D

      Delete